One from the Heart

    Fra før har vi viseklubber, jazzklubber og rockeklubber. One from the Heart er en singer/songwriter klubb. Hver uke tilbyr One from the Heart både unge og mer erfarne låtskrivere en scene, en mikrofon og et lydhørt publikum. Her blir nye artister, nye ord og nye toner levende.

    One from the Heart startet sin virksomhet våren 2000 på Cafe Sør i Oslo. Klubben har hatt tilholdssted på et knippe utesteder, heriblant Herr Nilsen i 2 år, og er nå på Bar & Sigar. Her kan du, hver mandag, oppleve et kunstnerisk mangfold. Klubben er et trygt sted for formidling, og gir artisten en mulighet til å uttrykke seg fritt. Det legges opp til gjensidig inspirasion mellom nye og erfarne artister.


    One from the Heart har kun to regler. Du må ha skrevet det du fremfører selv og du må kunne gjennomføre det fra begynnelse til slutt.

    En annen viktig ting er at det ikke stilles krav til musikkstilen. Om det er rock, pop, jazz eller viser taes det imot med samme entusiasme. Det samme gjelder språk. Mange unge i dag er inspirert av den amerikanske singer/songwriter kulturen, og det er viktig å gjøre plass til dette. De fleste artistene som opptrer på One from the Heart er mellom tjue og tretti år, men alle aldre er representert, unge og eldre. Yngste fremførende artist på One from the Heart var 9 år, og eldste 65. Publikum vil alltid få høre noe de liker, noe de blir inspirert av og helt sikkert noe de ikke skjønner noe særlig av av. Her er det sangen og musikken som står i fokus.

Historie

Ildsjelene

Criz & Annette

     Criz Kristoffersen og Annette Behrens levde i mange år av å spille sammen i bandet Colours. De følte etterhvert et stort behov for en scene hvor man kunne fremføre eget materiale. I 2000 sluttet de sin turnevirksomhet og grunnla konseptet One from the Heart. En åpen scene for låtskriver, hvor det kun var tillat å fremføre eget materiale. Behovet viste seg å være stort, og One from the Heart ble en suksess.


mer kommer....

   

One from the Heart er medlem av Norsk Viseforum (NVF) - en interesseorganisasjon som arbeider for å styrke og formidle norsk folkelig vise- og sangtradisjon.

One from the Heart sender inn tonolister. Tono forvalter fremføringsrettigheter for musikkverk i Norge.

Tegninger av RIchard Nygaard

åpen scene for låtskrivere

ONE FROM THE              HEART

onefromtheheart.no

onefromtheheart.com

Bli med i vår facebook-grupppe, og få ukentlig informasjon om konserter og eventer på One from the Heart.

open mic night

Oslo kommune