One from the Heart er medlem av Norsk Viseforum (NVF) - en interesseorganisasjon som arbeider for å styrke og formidle norsk folkelig vise- og sangtradisjon.

One from the Heart sender inn tonolister. Tono forvalter fremføringsrettigheter for musikkverk i Norge.

onefromtheheart.no

onefromtheheart.com

Tegninger av RIchard Nygaard

åpen scene for låtskrivere

ONE FROM THE              HEART

Bli med i vår facebook-grupppe, og få ukentlig informasjon om konserter og eventer på One from the Heart.

Media

open mic night

Artikkel om One from the Heart i

Aktiv i Oslo

Artikkel om One from the Heart i

Tidskrift fra Norsk Viseforum

På låtskriverscenen ”One from the heart” møter du engasjerte arrangører, dyktige låtskrivere og ikke minst: et lyttende publikum.


Tekst og foto: Ida Svanes Ziener

–Dette er det beste med Oslo!

Vi er på One from the heart (OFTH) en mandagskveld i april, og Bjørn Peder Johansen har akkurat entret scenen. Han starter med å takke arrangørene for at en scene som dette finnes, før han spiller sine to tildelte låter. Ingen artister får spille mer enn to låter, her stiller alle likt. På en vanlig OFTH-kveld kommer det gjerne 15–20 låtskrivere for å spille på åpen scene. I tillegg er det ofte en minikonsert som setter i gang kvelden.

One from the Heart

- et sted å spille egne låter

Aktiv i Oslo dro en tur innom låtskriverkvelden "One from the Heart" for å føle på stemningen. Vi ruslet inn på Bar & Cigar, og da vi åpnet døren inn til det vesle vannhullet, ble vi møtt av stemningsfull musikk. Mannen på scenen heter Eyvind Lund. Denne mandagen holdt han minikonsert på "One from the Heart". Mandagskvelden begynner nemlig alltid med en minikonsert der publikum blir ekstra godt kjent med en låtskriver. Etterpå braker det løs med både gamle og nye låtskrivere, der alle får spille en-to låter hver. Eyvind har spilt på "One from the Heart" jevnlig i over 10 år:

Oslo kommune